Швидка агрономічна допомога – консультації фахівців AgriLab | Agrilab
Швидка агрономічна допомога – консультації фахівців AgriLab

Маєте запитання щодо удобрення, впровадження певної технології чи причин незадовільної ситуації на полі? Не знаєте яке рішення прийняти в певній ситуації?  Звертайтесь до AgriLab за агрономічною консультацією!

Ви можете просто зателефонувати за телефоном 0674654909 та замовити телефонну консультацію фахівця чи відео-дзвінок  або ж викликати експерта з виїздом на поле.

Запитання, які ми можемо допомогти Вам вирішити:

Консультації щодо застосування мінеральних добрив

«У мене є певне добриво. Чи підходить воно під заплановані культури? Чи ефективне воно під осіннє внесення чи краще залишити на весну? Яка максимальна кількість може бути внесена в рядок? Чи можна його використати на підживлення? Чи заробляти його в грунт? На яку глибину його внести? Я маю розкидач, чи підійде це добриво для розкидання?»

Щодо органічного удобрення

«Скільки внести, щоб не застосовувати мінеральні? Яка ефективність під ту чи іншу культуру?  Якщо я розкидаю, а потім весною зароблю….?

Щодо способів внесення добрив

 «Які добрива і коли застосовувати краще, виходячи з технічних можливостей нашого господарства? Весняне, осіннє, припосівне удобрення… на яку глибину, коли, під яку агротехнічну операцію?  Як бути, якщо посіяли, а добрива – не внесли? Чи можна обійтись без добрив у конкретних умовах на конкретній культурі?»

Щодо технологій

«Як правильно побудувати завдання на внесення добрив  чи змінний посів?  Як застосовувати наявні у господарства онлайн-платформи?  Як аналізувати карти врожайності, щоб отримати об’єктивну інформацію?”

Виїзд фахівця на поле

Якщо у вас є проблемні ділянки на полі, ми допоможемо визначити причину пригнічення рослин. Також наші фахівці підберуть оптимальну технологію обробітку чи проведуть незалежне оцінювання якості агротехнологічних операцій.

Переваги агрономічної консультації від AgriLab

  • Ми не продаємо добрива, насіння чи техніку. Тому можемо прямо і неупереджено говорити щодо будь-яких ситуацій на полі і знайти оптимальне рішення.
  • Наші фахівці мають великий досвід роботи у різних регіонах, за різних умов
  • Маємо великий арсенал аналітичних, інноваційних та цифрових інструментів, які вам не доведеться купувати чи освоювати, щоб застосувати на своєму полі
  • Знаходимо оптимальне рішення з врахуванням не лише агрономічних, але й економічних факторів.

Звертайтесь за телефоном 0674654909 – ми допоможемо Вам оперативно і якісно вирішити Ваше питання.

Попередня новина Всі новини Наступна новина
Замовити дзвінок
Iм'я:
Телефон:
Додати коментар
Коментар:
Дякую за заявку. Наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом дня.
Дякуємо! Тепер ви перші дізнаєтеся про інновації.